Espoo lakimiehet

Lakiasiaintoimisto Maa soita 0403680039 Oravannahkatori 1, 02120 Espoo

2.

Lakiasiaintoimisto 

Helsinki Lakimies

Lakiasiaintoimisto Helsinki Lakimies 

3.

Lakiasiaintoimisto 

Helsinki Varatuomari

Lakiasiaintoimisto Helsinki Varatuomari

Lakiasiaintoimisto Maa Lakiasiaintoimisto Maa

Askarruttaako mieltäsi jokin ongelma, tai oletko epätietoinen minkä viranomaistahon puoleen sinun pitäisi kääntyä ongelmasi ratkaisemiseksi? Kysy meiltä neuvoa niin pyrimme auttamaan sinua.

Esitä kysymyksesi mahdollisimman selkeästi, täsmällisesti ja yksityiskohtaisesti. Kerro mahdollisimman paljon kysymykseen liittyviä taustatietoja.

Lakiasiaintoimistosta saat kohtuullista korvausta vastaan asiantuntija-apua moniin tärkeisiin lakiasioiden tuntemusta vaativiin asioihisi. Asiakkaalle pyritään kertomaan, mikäli toimiston lakimies epäilee jutun hoitamisesta koituvan asiakkaalle kohtuuttomia kuluja suhteessa saatavaan hyötyyn. Pääsääntöisesti voittajan oikeudenkäyntikulut maksaa hävinnyt osapuoli. Toimisto hoitaa myös maksuttomia oikeudenkäyntejä.

Lakimies alansa ammattilainen

Toimistossa työskentelee varatuomari, joka on ammattitaitoinen ja tuomarinvirkaan oikeuttavan tutkinnon suorittanut. Lakimies on alansa ammattilainen, joka toimii vain päämiehensä etujen mukaisesti.

Ennaltaehkäisevä neuvonta

Lakimiehen puoleen kannattaa kääntyä hyvissä ajoin. Ennaltaehkäisevä neuvonta tulee usein halvemmaksi kuin syntyneen vahingon selvittelytyö.

Asiakaslähtöistä palvelua

Toimintamme lähtee asiakaslähtöisestä palvelusta. Pyrimme palvelemaan jokaista asiakasta ystävällisesti, tehokkaasti ja yksilöllisesti parhaimmalla mahdollisella tavalla. Palvelu on täysin luottamuksellista.

Henkilökohtaista neuvontaa

Toimistossamme saat henkilökohtaista neuvontaa. Tavatessamme selvitämme ja arvioimme oikeudellisen ongelmasi ja voimme myös tarkistaa ja kommentoida asiaasi liittyviä asiakirjoja. Keskustelun jälkeen voit joko itse hoitaa asiasi loppuun tai harkita tilannettasi ja myöhemmin antaa asiasi toimistomme hoidettavaksi.

Lakiasiaintoimisto

Lakiasiaintoimistostamme saat kohtuullista korvausta vastaan asiantuntija-apua moniin tärkeisiin lakiasioiden tuntemusta vaativiin asioihisi. Jos asiasi vaatii runsaasti asiakirjoihin tai lainsäädäntöön perehtymistä tai selvitystyötä tai asiamiehenä toimimista, toimeksiannosta sovitaan erikseen ja saat kokonaiskustannuksista halutessasi arvion.